Hop til indhold

 

Oplægsholder: Kristian Stagis og Daniel Frey Longholm.

Målrettet til: VEU (Voksen og efteruddannelse). 

Om oplægget

Indholdet på VEU-forløb er ofte praksistung undervisning – samtidig er der en stor efterspørgsel på fleksibel digital undervisning. Men hvordan kobler man det? Det kræver en særlig tilrettelæggelse hvis det skal lykkedes.

Dette oplæg giver inspiration til tilrettelæggelse af bæredygtig og praksisnær digital undervisning, der enten kan være lærerstyret eller gennemføres on-demand.

Om oplægsholderne

Kristian Stagis

Kristian Stagis har over 20 års erfaring fra uddannelsessektoren. Først med fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser, og herefter som Uddannelseschef på en større erhvervsskolen, hvor han senest har været Udviklingsdirektør.

Kristian har de seneste 2½ år udelukkende arbejdet med større projekter, herunder helt eller delvis digitalisering af læringsforløb i både FGU-sektoren, AMU og EUD. 

Daniel Frey Longholm

Daniel Frey Longholm er SeniorKonsulent og ekspert i rådgivning, udvikling og strategi for digital læring og projektledelse med over 10 års erfaring med læring, kompetenceudvikling og uddannelse på tværs af uddannelsessektoren og det private arbejdsmarked.

Daniel har tidligere været ansat som Global Education Manager i Too Good To Go, har arbejdet som underviser og har desuden samarbejdet med ministerier og organisationer i hele landet. Daniel har blandt andet leveret projekter for de faglige udvalg, TEC, KMD, Dansk Industri, NEXT, Beredskabsforbundet og FGU-sektoren.