Hop til indhold

Digitaliseringsdage er en gratis virtuel konference, hvor alle kan deltage.

Du kan allerede nu præ-tilmelde dig, og herigennem få direkte besked om, hvornår tilmeldingen til Digitaliseringsdage åbner. 

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen appellerer til alle, som arbejder med børn, unge og voksnes læring – uanset faglighed. Du kan f.eks. arbejde med grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser (EUD), forberedende grunduddannelser (FGU), voksen- og efteruddannelser (VEU), ordblindhed eller andre læsevanskeligheder eller studieadministration.

Programmet består af sessioner, som er fordelt på forskellige temaer, således du har mulighed for at tilgå dem ud fra interesse og på tværs af målgrupper.

Konferencens temaer:

  • Data til øget kvalitet 
  • Trivsel, faglig udvikling og elevprogression
  • Digital dannelse og kritisk stillingstagen
  • Institutionernes digitale hverdag

Program 

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge konferencens program. Programmet kommer løbende, og vil kunne ses her på hjemmesiden

Hvordan deltager jeg i konferencen?

Konferencen bliver afviklet fra denne hjemmeside d. 8. og 9. november 2023.

For at deltage i Digitaliseringsdage skal du være tilmeldt og oprettet som bruger. Når du er oprettet som bruger, får du mulighed for at skræddersy netop det program, som du finder mest interessant og relevant for din praksis.

Tilmeldingen til konferencen er ikke åben endnu, men du kan præ-registrere dig og få direkte besked om, hvornår tilmeldingen åbner. 

Tilpas konferencen så den passer til dig

Det virtuelle format giver en ekstraordinær fleksibilitet og mulighed for at deltage præcis, som det passer ind i din arbejdsdag. Alle sessioner bliver samtidig optaget. Hvis du dermed ikke har mulighed for at deltage i løbet af konferencedagene eller misser et oplæg, kan du finde dem alle efter konferencens afvikling i vores mediebibliotek. 

Vi glæder os til at se dig til Digitaliseringsdage 2023!