Hop til indhold

Digitaliseringsdage er en gratis virtuel konference, hvor alle kan deltage. 

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen appellerer til alle, som arbejder med børn, unge og voksnes læring – uanset faglighed. Du kan f.eks. arbejde med grundskole, gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser (EUD), forberedende grunduddannelser (FGU), voksen- og efteruddannelser (VEU), ordblindhed eller andre læsevanskeligheder eller studieadministration.

Programmet består af sessioner, som er fordelt på forskellige temaer, således du har mulighed for at tilgå dem ud fra interesse og på tværs af målgrupper. 

Program 

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge konferencens program. Programmet kommer løbende, og vil kunne ses her på hjemmesiden. 

Hvordan deltager jeg i konferencen?

Konferencen bliver afviklet virtuelt d. 6. og 7. november 2024. Information om tilmelding kan du finde her på siden, når tilmeldingen åbner.

Tilpas konferencen så den passer til dig

Det virtuelle format giver en ekstraordinær fleksibilitet og mulighed for at deltage præcis, som det passer ind i din arbejdsdag. Alle sessioner bliver samtidig optaget. Hvis du dermed ikke har mulighed for at deltage i løbet af konferencedagene eller misser et oplæg, kan du finde dem alle efter konferencens afvikling i vores mediebibliotek. 

Vi glæder os til at se dig til Digitaliseringsdage 2024!